Sūnas

moss growth

Kā kopt jumtu?

Ne vienmēr ir nepieciešama tīrīšana ar augstspiediena mazgātāju. Turklāt tā nav ieteicama: • Jumtā var veidoties plaisas; • Augstais ūdens spiediens var izraisīt noplūdes gar ēkas sienām; • Ja jums joprojām ir vecās azbesta šīfera loksnes, augstspiediena mazgāšana ir aizliegta ar likumu, lai neizplatītu kaitīgās daļiņas.

moss growth

Sūnas var vienkārši noslaucīt. Pārējos traipus parasti var nomazgāt ar ziepjūdeni. Ja kāpjat uz jumta, obligāti ievērojiet visus piesardzības pasākumus. Iesakām uzticēt šādu apkopi profesionāļiem. Speciālisti būs labāk sagatavoti drošai šāda darba veikšanai.

Kāpēc uz mana jumta aug sūnas?

Atkarībā no būves atrašanās vietas agrāk vai vēlāk var rasties sūnas. Laikapstākļi un vējš padara jumta virsmu nedaudz raupju, atvieglojot sūnām augšanas apstākļus.

moss growth

Vai sūnas ir bīstamas?

Nebūt nē. Sūnas uz jumta var neizskatīties pievilcīgi, taču tās noteikti nav kaitīgas. To notīrīšana ir lielākoties estētiskas dabas jautājums.

Ja kāpjat uz jumta, obligāti ievērojiet visus piesardzības pasākumus. Iesakām uzticēt šādu apkopi profesionāļiem. Speciālisti būs labāk sagatavoti drošai šāda darba veikšanai.

agri support

Vai jums ir vēl jautājumi? Lūdzu, droši sazinieties ar mums.