Jaunas Cedral fasādes plātņu krāsu kolekcijas

nowe kolekcje kolorystyczne Cedral

Tiem piemīt akmens izturība un dabīga koka struktūras skaistums - tieši tādi ir šķiedru cementa fasādes dēļi. Pateicoties šīm īpašībām, fasādes dēļi iemantojuši popularitāti gan starp tiem, kas būvē jaunas mājas, gan nodarbojas ar īpašumu renovāciju. 2023. gada septembrī sākas jauna nodaļa Cedral klāstā - ir ieviestas četras jaunas krāsu kolekcijas.

nowe kolekcje kolorystyczne Cedral

Kopumā piedāvājumā ir 21 krāsa. Gaišas, tumšas, mierīgos vai intensīvos toņos, ar koka faktūru vai bez tās... Plaša izvēle ikvienai gaumei. Pie jauno krāsu ieviešanas Cedral kopīgi sadarbojās ar profesionāliem krāsu ekspertiem. Rezultātā iegūtas četras kolekcijas. Kāda bija iedvesma jaunajām dēļu krāsām? Šoreiz nevis arhitektūras stils, bet gan to cilvēku dzīvesveids, kuri izvēlas fasādes apdari savam mājoklim.

Dzīvesveida krāsas

Četras kolekcijas pārstāv četrus dzīvesveidus. Tās variē no ļoti gaišām krāsām līdz tumšām krāsām, piemēram, grafīta vai pat melnai. Izteiksmīgā, Klasiskā, Dizaina un Dabīgā - kādas krāsas ir iekļautas?

nowe kolekcje kolorystyczne Cedral

*** Expressive** Kolekcija cilvēkiem, kuri ir atvērti un enerģijas pilni. Tiem, kam patīk drosmīgas un intensīvas krāsas, lai radītu mājokli ar raksturu. Bagātīgā toņu palete veidota tā, lai papildinātu un kontrastētu ar citām krāsām. Dziļi piesātinātās krāsas iedvesmojas no ķieģeļiem, metāla un tērauda. Ir tādas krāsas kā ķieģeļu sarkanā, pelēkā, metāliski zaļā, šīfera pelēkā un bazalta pelēkā.

nowe kolekcje kolorystyczne Cedral
  • Classic, jeb elegance Tiem, kas dod priekšroku klusumam, elegancei un harmonijai, būs piemēroti maigie kolekcijas Classic toņi. Lai radītu mierīgu un mājīgu atmosfēru, tika izvēlēta harmoniska krāsu palete - balts, pelēks, tējas zaļš un zils. Spilgtas krāsas piešķir mājoklim pārlaicīgu raksturu.
nowe kolekcje kolorystyczne Cedral
  • Design, jeb modernisms Šī ir dizainiskā krāsu palete, kas lieliski izceļ modernu, drosmīgu dizainu. Dizaina kolekcija, kuras pamatā ir melni un pelēki toņi, ir piemērs tam, kad mazāk ir vairāk. Tā ietver arī tīri baltu, kā arī sudraba un platīna pelēku krāsu.
nowe kolekcje kolorystyczne Cedral
  • Natural , harmonijā ar apkārtējo vidi Šīs kolekcijas krāsās ieturētā dēļu fasāde spilgti integrēs māju tās dabiskajā vidē. Krāsas ir iedvesmojušās no dabā sastopamajām krāsām, smaržām, skaņām un faktūrām. Dabas krāsa ietver ne tikai brūnus toņus, piemēram, smilšu, māla, valriekstu un šokolādes, bet arī pelēkos un jūras toņus.

Iedvesma no dabas

Viens no iedvesmas avotiem mūsu jauno fasādes deļū kolekciju radīšanā bija daudzveidīgs dzīvesveids. Otra iedvesma bija daba. Arhitektūrā un dizainā spēcīgu vietu ieņem divi krāsu toņi - zemes un augu valsts krāsas. Ņemot vērā arvien pieaugošo vēlmi būt mijiedarbībā ar dabu, arī ēku interjerā un eksterjerā tiek izvēlētas dabas krāsas. Šajā ziņā liela nozīme ir fasādei.

nowe kolekcje kolorystyczne Cedral

Ar zemes krāsām var radīt siltu un relaksējošu atmosfēru. Savukārt zaļie toņi ļauj vieglāk saskaņot ēku ar apkārtni. Savukārt zaļie apstādījumi palīdz panākt līdzsvaru starp ārpasauli un ēkām, kurās mēs dzīvojam. Dabas krāsām piemīt arī "spēja" paplašināt telpas. Tas īpaši jūtams nelielās mājās. Brūnu un zaļu toņu krāsu izmantojums sapludina ēku ar apkārtējo vidi un rada iespaidu, ka robeža starp iekštelpu un ārtelpu nav jūtama, pastāv vienmērīga pāreja starp iekšpusi un ārpusi un otrādi.

Krāsām izmantotā tehnoloģija

Krāsas Cedral fasādes deļiem ir rūpnieciski uzklātas, lai nodrošinātu to izturību un noturību pret skarbiem laikapstākļiem, tostarp UV stariem. Tas ļauj māju īpašniekiem un arhitektiem veidot izteiksmīgus fasāžu dizainus, izmantojot Cedral krāsas un neriskējot, ka krāsas, laika gaitā izbalēs vai mainīs toni.

nowe kolekcje kolorystyczne Cedral

Svarīgi, ka gan Cedral Lap, gan Cedral Click plāksnes tiek piedāvātas visās četrās jaunajās kolekcijās iekļautajās krāsās. Cedral Lap plāksnes ir veidotas tā, lai, uzstādot uz sienas, tās pārklātos, radot tradicionālo fasādes pārklāšanās izskatu. Tās pieejamas WOOD versijā ar koka faktūru. Savukārt Cedral Click plāksnes ir ar mēbeļu un rievu savienojumiem. Tās ir pieejamas divās virsmas apdares versijās: WOOD ar koka faktūru un SMOOTH gluda.

Mēs palīdzam izvēlēties

Ja neesat pārliecināts, kuru krāsu izvēlēties, vai piemērotāki būs WOOD vai SMOOTH dēļi, iesakām pasūtīt materiālu paraugus izvēlētajās krāsās, lai pārliecinātos par tiem klātienē. Labākam priekšstatam iesakām dēļus pielikt fasādei, lai redzētu, kā tie pēc krāsas un faktūras sader ar citiem ēkas elementiem. Mēs arī iesakām izmantot lietotni, kas ļauj vizualizēt Cedral šķiedrcementa dēļus uz jūsu mājas. Tā ir ļoti noderīga metode, lai pareizi izvēlētos mūsu izstrādājumus konkrētai fasādei.