Šķiedru cementa šīfera plāksnes - izturīgs risinājums jebkuram jumtam

Vai jūs atjaunojat jumtu vai izvēlaties jumta segumu savai jaunajai mājai? Jumts ir ļoti svarīga mājas daļa, jo tas aizsargā jūsu māju un tajā esošos cilvēkus. Un, protams, tam ir arī labi jāizskatās. Lai arī ko jūs izvēlētos, jūs vēlaties, lai jūsu ieguldījums kalpotu pēc iespējas ilgāk. Šādā gadījumā jūsu labākais risinājums ir šķiedru cementa šīferis. Kāpēc? Mēs jums pastāstīsim.

Šķiedru cementa šīfera plāksnes - izturīgs risinājums jebkuram jumtam

Jumta risinājums, kas kalpo visu mūžu

Daudzi uzskata, ka dakstiņi ir izturīgs jumta risinājums. Dakstiņi ir plaši izplatīts jumta segums, taču tie nav tik izturīgi kā īpaši izstrādāti šķiedru cementa šīferi. Cedral šīfera plāksnēm, ja tās ir pareizi novietotas, ir vairāk nekā 50 gadu ilgs kalpošanas laiks. Tas garantē, ka jūs varat baudīt kvalitatīvu jumtu visu mūžu. Turklāt Cedral savām šķiedru cementa šīfera plāksnēm sniedz 30 gadu ražotāja garantiju. Līdzīgu garantiju citiem jumta seguma risinājumiem nav viegli atrast. Tas ir tāpēc, ka šķiedru cements patiešām izceļas ar savu vieglo izturību.

Light and strong fibre-cement slates

Šķiedru cementa šīfera priekšrocības

Cedral šīfera plāksnes ir izgatavotas no šķiedru cementa. Šis kompozītmateriāls sastāv no dabā viegli pieejamām sastāvdaļām, kurām ir zems toksiskums. Galvenie komponenti ir cements (izgatavots no kaļķakmens un māla iežiem), smiltis, gaiss un ūdens, kas sajaukts ar šķiedrām papildu izturības nodrošināšanai. Pateicoties pārdomātai gaisa (30 % šķiedru cementa šīfera) un šķiedru kombinācijai, šķiedru cementa šīferis ir vieglāks un izturīgāks nekā dabiskais šīferis vai dakstiņi. Tie ir ļoti izturīgi pret vēju un laikapstākļiem, viegli pārvarot vētras. Pateicoties to porainai struktūrai, tie var absorbēt līdz pat trešdaļai no sava svara mitruma, tādējādi efektīvi novēršot kondensāta veidošanos jumta konstrukcijā. Tas padara tos par ideālu jumta seguma materiālu gan renovācijai, gan jaunbūvēm. Svarīgi ir arī tas, ka šķiedru cementa šīfera plāksnēm ir arī labākā iespējamā ugunsdrošība. Cedral šīfera plāksnes ir sertificētas "A2-s1, d0" saskaņā ar Eiropas ugunsdrošības standartiem: tās ir nedegošas (nedeg) un uguns iedarbībā nerada dūmus vai liesmojošus pilienus. Ar Cedral šīfera plāksnēm jūs nodrošināsiet savam mājoklim drošību un sirdsmieru.

Neierobežotas dizaina iespējas

Cedral šķiedru-cementa šīfera klāsts sastāv no dažādiem veidiem, kas pieejami vairākos izmēros un krāsās. Tas ļauj jums izveidot jebkuru vēlamo dizainu. Spēlējieties ar rakstiem, mainiet krāsas vai kombinējiet šīfera plāksnes ar citiem materiāliem, lai piešķirtu savam mājoklim individualitāti. Vienīgais ierobežojums ir jūsu iztēle.

Unlimited Cedral slates design possibilities

Jumta seguma raksts nosaka arī jumta izskatu un stilu. Jūs varat izvēlēties no plaša opciju klāsta un piešķirt savam mājoklim vēlamo stilu. Vai zinājāt, ka Cedral šīferi var izmantot arī kā fasādes apšuvumu? Tas ļauj iegūt vēl vairāk stilistisku efektu, piemēram, jumta turpinājumu pie sienas. Vairāk iedvesmas meklējiet vietnē www.Cedral.world.

Vēlaties redzēt šķiedru cementa šīferi tuvplānā?