Vai vēlaties, lai jūsu fasāde izskatītos pēc koka, vienlaikus izvairoties no nepieciešamības pārkrāsot? Izvēlieties Cedral.

Would you like a wood look for your facade while avoiding the need for paint Opt for Cedral weatherboard

Vai jums patīk siltais un autentiskais koka izskats? Materiāls, kas nomierina prātu un piedāvā pievienoto vērtību dažādos arhitektūras stilos. Mums noteikti patīk! Bet, ja godīgi, mēs neesam pārāk sajūsmā par apjomīgo apkopi un daudzajiem krāsošanas darbiem, kas nepieciešami šim materiālam. Tāpēc mēs radījām lielisku alternatīvu: Cedral Wood. Fasādes dēļus, kas izgatavoti no šķiedru cementa ar koka struktūru. Neatšķirams no īstā! 21 krāsas ar ciedras koka izskatu Cedral Wood laikapstākļus izturīgie dēļi ir ar ciedras koka struktūru un pieejamas plašā 21 standarta krāsu klāstā. Jūs uzreiz pamanīsiet, ka iespējas ir neierobežotas.

Meetkerke Belgium Cedral Click Wood C01-C03 Close-up

**Koksnes trūkumi. **Koksni ietekmē visdažādākie laikapstākļi, kas izraisa tās krāsas maiņu, tāpēc tai nepieciešama papildu kopšana. Tas nozīmē tīrīšanu un sūnu noņemšanu no dēļiem, kā arī profilaktisku aizsardzību pret virsmas plaisām un kaitēkļiem. Lai arī ir pieejami dažādi kopšanas līdzekļi cīņai pret koksnes novecošanos, rezultāti bieži vien ir nepietiekami, kas rada vilšanos un neapmierinātību. Visbeidzot, koksne nespēj nodrošināt tādu pašu ugunsizturības pakāpi kā šķiedru cements. Cedral nemaina krāsu vai formu.

The downsides of wood versu fibre cement weatherboard

Krāsošana nav nepieciešama, materiāls ir gatavs uzstādīšanai. Turklāt Cedral apšuvuma dēļi izgatavoti no šķiedru cementa, kas sastāv no cementa, smiltīm, krīta un dabīgām šķiedrām. Rezultāts? Vizuāli skaisti, gatavi dēļi, kas nav jākrāso un ir viegli tīrāmi ar maigu mazgāšanas līdzekli. Cedral Wood piedāvā dabīgu koka izskatu un šķiedru cementa ērto kopšanu. Krāsu un otas varat atstāt bēniņos vai šķūnī uz citu dienu.

Request a free sample of cladding

Vai vēlaties pats redzēt, kāds izturīgs materiāls ir Cedral apšuvums?

Pasūtiet bezmaksas paraugu un pārliecinieties!