Cedral apmācība: lieliska sagatavošana visiem uzstādītājiem

Apmācība ir jebkura darbuzņēmēja profesionālās attīstības būtiska sastāvdaļa, un Cedral to lieliski saprot. 2023. gadā Cedral mācību centrā kopumā notika 12 apmācības kursi, kuru laikā tika apmācīti 164 darbuzņēmēji. Papildus intensīvām mācībām tā bija lieliska iespēja satikties un dalīties pieredzē ar nozares profesionāļiem.

Cedral apmācība: lieliska sagatavošana visiem uzstādītājiem

Pavasara mācību sesijas

Visas mācību sesijas pavasara sezonā notika mācību centrā, kas atrodas Cedral rūpnīcā Akmenē. Šī vieta kļuva par zināšanu un praktisko iemaņu apmaiņas arēnu. 69 dalībniekiem tā bija lieliska vide, lai apgūtu un pilnveidotu savas prasmes Cedral materiālu uzstādīšanā. Nodarbībās tika aplūkots plašs tēmu klāsts, sākot ar pamata un beidzot ar sarežģītākām montāžas tehnikām.

Rudens mācību sesijas

Līdzīgi veiksmīgi noritēja arī rudens apmācības sesijas, kas arī pulcēja entuziastisku montieru grupu. Divās atklātajās apmācībās, kas tika organizētas ne tikai būvuzņēmējiem, bet arī privātiem būvniekiem, kuri paši vēlētos uzstādīt materiālus uz savas fasādes, kopumā piedalījās 28 dalībnieki. Akmenes mācību centrs atkal kļuva par vietu, kur aizraušanās ar prasmju pilnveidošanu apvienojās ar praktisku pieredzi.

Cedral apmācība: lieliska sagatavošana visiem uzstādītājiem

Novembris Cedral Select apmācības

Novembris bija īpašs mēnesis, jo notika īpašas apmācības uzstādītājiem no Cedral Select programmas. 12 dalībniekiem bija iespēja ne tikai iepazīties ar jaunākajām Cedral materiālu montāžas tendencēm un tehnikām, bet arī apmainīties ar pieredzi. Apmācību sesijām sekoja arī integrācijas daļa, kurā dalībnieki varēja izmēģināt sevi kērlinga spēlē.

Cedral apmācību kursi ir ne tikai iespēja iegūt zināšanas, bet arī lieliska platforma attiecību veidošanai nozarē. Cedral pastāvīgi pievērš uzmanību savu partneru un klientu profesionālajai attīstībai, tādējādi radot stabilu pamatu ilgtermiņa sadarbībai. 2023. gada apmācības noteikti bija veiksmīgas un visiem dalībniekiem sniedza lielu labumu.